Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Sujata Taware-Kerikoppa

  • από

«Αθλητικός Τύπος» σε  όλη της τη ζωή, Sujata δεν φανταζόταν ότι  κάποτε θα γίνει μια εξαιρετική χορεύτρια και δασκάλα χορού.  Έχει ασχοληθεί με το χορό από τις κλασικές μορφές του όπως Kathak και Bharatanatyam, ως την εκμάθηση  χορών Latin και Bollywood Dance. “Ούτε στα  όνειρά μου δεν είχα σκεφτεί το χορό σαν καριέρα. Σε κάποιες καλοκαιρινές διακοπές έκανα χορό για να περάσει η ώρα μου, και  τον αγάπησα βαθιά», λέει.

Μετά τη συμμετοχή της σε πολλές χορευτικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, κλήθηκε για οντισιόν στο μεγάλο διαγωνισμό Indian Dance Season 2 και επιλέχτηκε ανάμεσα σε πολλές χιλιάδες συμμετέχοντες. “Είχα λάβει μέρος σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις στο παρελθόν, αλλά έγινα αναγνωρίσιμη με τη συμμετοχή μου στο “Dance India Dance” Supermoms (DID). Οι άνθρωποι άρχισαν να με γνωρίζουν σαν Sujata από το DID. Έγινα διάσημη », χαμογελάει.

Τώρα, την καλούν σαν guest και μέλος κριτικών επιτροπών σε διάφορους διαγωνισμούς Χορού που πραγματοποιούνται σε όλη την Ινδία.

H Sujata, επίσης, έχει πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια και έχει δουλέψει με διακεκριμένους  χορογράφους Bollywood όπως  οι Feroz Khan, Geeta Kapoor και άλλοι. Παράλληλα, έχει χορογραφήσει για το Sab tv Award show  και ήταν βοηθός χορογράφος στο Bollywood Musical  “Amayraa the enchanted princess”.

H Sujata από την Pune είναι η νεότερη χορεύτρια- supermom και δασκάλα που μάγεψε τους κριτές με τον εκπληκτικό χορό της.

Εκτός από Ινδικούς Χορούς, Bollywood Dance, Hip-Hop και Latin Xορούς, διδάσκει Yoga και Σύγχρονο χορό σε ένα καλωδιακό κανάλι.