Οι πρώτοι διαπιστευμένοι δάσκαλοι της Ακαδημίας

  • από

Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά για την Ακαδημία, αφού δημιούργησε τους πρώτους διαπιστευμένους Master Teachers του χορού Μπόλυγουντ στην Ελλάδα.

Η 1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα, ακολουθώντας το πρόγραμμα “Be a Bollywood Dance Professor” ύστερα από εντατικά σεμινάρια και μαθήματα – σε συνεργασία πάντα με το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID – Unesco) αλλά και με μεγάλους δασκάλους της Ελλάδας και του Εξωτερικού –απένειμε τα πρώτα Master Diplomas στα μέλη της:

Ειρήνη Γεωργίου

Ειρήνη Λάι

Νίκη Λουλαδάκη

Βαλεντίνη Μόσχου

Δήμητρα Ντουκλάσκα – Δούκα

Άνδρια Παναγιωτοπούλου

Η απονομή των διπλωμάτων έγινε στις 5 Ιουλίου 2015, σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του 3ου «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από την Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Ακαδημίας κα. Άννα Δημητράτου, τον πρόεδρο του CID κ. Άλκη Ραφτη, τον 1ο γραμματέα της Ινδικής Πρεσβείας κ. Ram Verma και τον υπεύθυνο προώθησης του Ινδικού Τουρισμού στην Ιταλία, κ. C. Gangadhar.

Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν οι Άννα Δημητράτου, Ελίνα Κικιλή, George Jacob, Swati Wangnoo Tiwari και Shri Induprakash Ji.

* Το πρόγραμμα “Be a Bollywood Dance Professor” συνεχίζεται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Στούντιο.