Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Για 1η Φορά στην Ελλάδα! Naz Choudhury

  • από

ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΤΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ
BOLLYWOOD DANCE
NAZ
CHOUDHURY

nazposter_webΟ Naz Choudhury είναι ο πιο διάσημος Performer, χορογράφος και παραγωγός Bollywood Dance στην Ευρώπη. Το έργο του εμπνέει καθώς ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης Bollywood που οι παραγωγές του παρουσιάστηκαν για συνεχόμενα 4 χρόνια στην «O2 Arena» στο Λονδίνο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για τη δημιουργία και την εκτέλεση φαντασμαγορικών σόου και ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά και βασιλείς.

Έχει χορογραφήσει αμέτρητες διασημότητες, όπως ο Shahid Kapoor και ο Will.I.Am. Η δουλειά του έχει αγγίξει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη γη με αρχή το σόου του στη τελετή απονομής του Βραβείου Nobel Ειρήνης και έχει ιδρύσει τη νούμερο 1 Ομάδα Bollywood Dance στην Ευρώπη, τους «Bolly Flex». Οι «Bolly Flex» είναι αναγνωρίσιμοι σε όλη την υφήλιο και τα χορευτικά τους  κόβουν την ανάσα. Έχει δημιουργήσει Μοναδικές ομάδες όπως οι Bollywood Showstoppers και οι Dhamaka που συμμετέχουν σε παραστάσεις σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Naz κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα θα διδάξει ανοιχτού επιπέδου σεμινάρια Bollywood καθώς και Master class και θα εμφανιστεί στη φαντασμαγορική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Κλείστε έγκαιρα θέση στα σεμινάρια και μη χάσετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε στο μοναδικό Mega Bollywood Dance Show!!!

MEGA BOLLYWOOD DANCE SHOW

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο PassPort Κεραμεικός θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό Bollywood Dance Show, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά για 1η φορά στην Ελλάδα τον Naz Choudhury. Θα χορέψει παρέα με την Άννα Δημητράτου και μέλη της 1st Bollywood Dance Academy Greece, καθώς και με τους συνεργάτες του από την Αγγλία αλλά και χορευτές από όλη την Ελλάδα!!!

«Είμαι ευτυχής που θα έρθω για πρώτη φορά στην Αθήνα και θα συνεργαστώ με την 1st Bollywood Dance Academy Greece και με το σύμβολο του Bollywood Dance στην Ελλάδα, την Άννα Δημητράτου, στις 10 και 11 Δεκέμβρη 2016» Naz Choudhury

Το βιογραφικό του Naz στη Wikipedia: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Naz_Choudhury

Πληροφορίες – Κρατήσεις εδώ.