Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άνδρια Παναγιωτοπούλου

  • από

Andria Panagiotopoulou

Σε νηπιακή ηλικία είχε την πρώτη της επαφή με το χορό μαθαίνοντας για αρκετά χρόνια ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς. Η εξέλιξή της και η αγάπη της για το χορό ήταν μεγάλη κι έτσι από 16 κιόλας ετών μπήκε δυναμικά στο χώρο ως επαγγελματίας.

Με επαγγελματικές σπουδές στους latin και ballroom χορούς από το Ε.Σ.Χ.Ε (Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος) και γνώσεις belly dance, club latin, tango argentino, hip hop και flamenco έχει διδάξει σε σχολές χορού και πολιτιστικούς συλλόγους κι έχει συμμετάσχει έως σήμερα σε διαγωνισμούς ως χορεύτρια και χορογράφος, σε δεκάδες χορευτικές παραστάσεις, σε χορευτικές εμφανίσεις και σε πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η δραστηριότητά της στο χώρο του Fitness είναι πλέον γνωστή, μιας και έχει εργαστεί σε αρκετά γυμναστήρια ως ZUMBA® Fitness Ιnstructor και LRF® DanceXtreme Ιnstructor (η 1η στην Πελοπόννησο).

Έχει καταφέρει να συνδυάσει το πρώτο επάγγελμά της ως παιδαγωγού δημοτικής εκπαίδευσης καθώς και τις σπουδές της στη μουσική  με  αυτό του χορού  παραδίδοντας μαθήματα μουσικοκινητικής αλλά και χορού-έκφρασης σε ιδιωτικά κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Από τον Απρίλιο του 2013 αποτελεί μέλος της 1st BOLLYWOOD ACADEMY GREECE και από τον Ιούλιο του 2015  είναι διπλωματούχος απόφοιτή της αναγνωρισμένη από το C.I.D της Unesco  (η 1η εκτός Αθηνών). Έχει συμμετάσχει σε όλα τα Bollywood & Multicultural Dance Festivals της 1ης Ακαδημίας Bollywood. Διδάσκει Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα κι έχει μέχρι τώρα δύο συμμετοχές ως χορεύτρια σε Bollywood ταινίες, “Bindaas 2014” και “Tere Mere Darmiyan” 2015.

Έχει ιδρύσει την ομάδα “BOLLYWOOD PATRAS” (η οποία μάλιστα αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ομάδα που συμμετείχε στο 4ο Φεστιβάλ  Bollywood)  αναλαμβάνοντας το συντονισμό της αλλά και τη διδασκαλία χορογραφιών.

Αναδείχθηκε Bollywood Star of the year 2016 (Professional level) κερδίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον 3ο διεθνή διαγωνισμό Bollywood.

Θεωρεί το Bollywood έναν “πολύχρωμο παράδεισο” που της άνοιξε την πόρτα του κι έτσι γνώρισε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΡΑ χορεύοντας!