Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νίκη Λουλαδάκη

  • από

Niki Louladaki

Σπούδασε χορό στη Ραλλού Μάνου και μουσική στο Ελληνικό Ωδείο . Έχει πτυχίο διδασκαλίας κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και ρυθμικής από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή της Δ. Γρηγοριάδου και πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών.
Aπό το 1992 παρακολούθησε σεμινάρια Physical Theatre και συνεργάστηκε σαν performer με την ομάδα Song of the Goat στο studio Grotowsky. Είναι ιδρυτικό μέλος και βασική κινησιολόγος της ομάδας “Θέατρο στο Μεταίχμιο”.

Έχει χορέψει σε ομάδες σύγχρονου χορού και έχει συμμετάσχει σε ομάδες σωματικού θεάτρου ως performer. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην χοροθεραπεία, το ψυχόδραμα και το θεατρικό παιχνίδι στο Ε.Κ.Τ.Ψ.Α(Ερευνητικό Κέντρο Τέχνης και Ψυχικής Αγωγής) με την Κατερίνα Βουτσινά.
Απο 1990 εργάζεται ως δασκάλα χορού, μουσικοκινητικής και αυτοσχεδιασμού με ενήλικες και παιδιά. Είναι συντονίστρια του προγράμματος μουσικοκινητικής αγωγής στο Κέντρο Διαδραστικής Μάθησης Ένεκα Παιδείας και έχει συνεργαστεί, ως δημιουργός παιχνιδιών με την ομάδα SciCo (Science Communication).

Από το 2004 έχει εργαστεί ως συντονίστρια και συν-συντονίστρια σε θεραπευτικές ομάδες με όχημα το τρίπτυχο θέατρο,χορός,μουσική στο Ε.Κ.Τ.Ψ.Α και σε συνεργασία με ψυχοθεραπευτές και Κέντρα Αποκατάστασης. Υπήρξε συντονίστρια ομάδων μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά σε εργαστήρια που διοργάνωσε ο μη κυβερνητικός οργανισμός ΕΔΡΑ. Σήμερα συντονίζει ομάδες στο Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου ΠΕΨΑΕΕ.
Διδάσκει σωματικό θέατρο σε ενήλικες και παιδιά.

Συνθέτει μουσική για το θέατρο και εργάζεται ως μουσικός αυτοσχεδιαστής σε μαθήματα σύγχρονου χορού. Έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει παραγωγές της ομάδας “Θέατρο στο Μεταίχμιο” για θέατρο δρόμου και τελετουργικό θέατρο καθώς και παραστάσεις για παιδιά και εφήβους .
Συνεργάζεται ως δασκάλα χορού (μπαλέτο,σύγχρονο,jazz-strethcing,bollywood) με το Artistic Studio Oriental Expression στο οποίο και παρακολούθησε τα μαθήματα της Πρώτης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα 1st Bollywood Dance Academy in Greece και του οποίου είναι διπλωματούχος απόφοιτη.

Είναι μέλος του CID (Παγκόσμιο Συμβούλιο Χορού)