Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαρία – Χρυσούλα Ρετζέπη

  • από

 

Η Μαρία – Χρυσούλα άρχισε να ασχολείται με τον χορό από την ηλικία των 4 ετών.  Ξεκίνησε με μπαλέτο και αργότερα με hip – hop,  commercial, funky jazz, high heels, bellydance και Bollywood. Παράλληλα ήταν μέλος θεατρικής ομάδας και παρακολουθούσε θεατρικά εργαστήρια.

Είναι απόφοιτος του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, στην κατεύθυνση θεάτρου και κινηματογράφου. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια χορού με καταξιωμένους καλλιτέχνες απ’όλο τον κόσμο ( Nika Kljun, Aliya Janell, Brian Friedman, Yanis Marshall, Jade Chenoweth κ.α ).

Είναι μέλος της 1st Bollywood Dance Academy Greece  από το 2015 και συμμετείχε σε παραστάσεις, εκδηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις της Ακαδημίας.

Στο πλαίσιο του Bollywood and Multicultural Dance Festival έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Bollywood και παραδοσιακών ινδικών χορών με κορυφαίους δασκάλους (Νaz Choudhury, Devesh Mirchandani, Daniel Paul, Prasanti Jena κ.α)

Από τον Ιούλιο του 2019 είναι πιστοποιημένη δασκάλα Bollywood Dance από την 1st Bollywood Dance Academy Greece και το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID).