Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντατικό Training Οκτώβριος 2017

  • από

Εντατικό Bollywood Dance Training
στο Artistic Studio Oriental Expression

LET’S BOLLYWOOD GREECE!!!

Ένα μοναδικό σεμινάριο με αποκλειστικές χορογραφίες

Με την Άννα Δημητράτου και τον  Sumon Rudra

Το πρώτο διμηνιαίο εντατικό Training της 1st BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE για τη νέα χορευτική σεζόν, θα γίνει την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 (12 μμ – 5 μμ) στο Artistic Studio Oriental Expression (Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης).

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθούν θεωρία, βηματολόγιο και χορογραφίες της Ακαδημίας.

Θεματική σεμιναρίου: Παραδοσιακό και Μοντέρνο Bollywood

  • 12.00 – 15.00 Παραδοσιακό Bollywood με την ANNA ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ
    Kathak: Πού το συναντάμε και Πώς το  εντάσσουμε στις χορογραφίες Bollywood

–  Θεωρία – Ενδυματολογία
–  Ζέσταμα – βασικό βηματολόγιο
– Τεχνικές πάνω σε κινήσεις  Kathak και Bollywood που θα χρησιμοποιήσουμε στη χορογραφία μας
–  Έκφραση (Abhinaya)
–  Χορογραφία  Bollywood – Kathak (Mujra style)

  • 15.00 – 17.00 Μοντέρνο Bollywood με  το Sumon  Rudra

Ο χορός Bollywood είναι μια συγχώνευση διαφόρων ινδικών χορών και χορών της Δύσης. Το modern Bollywood συνδυάζει άπειρες άλλες φόρμες χορού, όπως Commerrcial, Σύγχρονο Χορό, Jazz, RnB κ.α.

Η χορογραφία που θα διδαχθούμε είναι ένα μείγμα κινηματογραφικών και εκφραστικών κινήσεων Bollywood με δυναμικές κινήσεις του hip-hop. Μετά την προθέρμανση, οι συμμετέχοντες οδηγούνται σταδιακά στην κατανόηση της σωματικής κίνησης, που ακολουθείται από μια διασκεδαστική, γρήγορη και δυναμική χορογραφία με μουσική Bollywood της σύγχρονης εποχής.

 

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φίλους μας που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας – αλλά και σε όσους μένουν στην Αθήνα αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα – να μπορέσουν να διδαχθούν τις χορογραφίες της 1st Bollywood Dance Academy Greece. Ακόμα, βοηθάει τα μόνιμα μέλη μας που παρακολουθούν κανονικά τα εβδομαδιαία μαθήματα να εμβαθύνουν  και να εξελίσσονται γρηγορότερα!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Bollywood.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ απευθύνεται σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα BE A BOLLYWOOD DANCE PROFESSOR και δεν μπορούν να παρακολουθούν τα εβδομαδιαία μαθήματα της Ακαδημίας.

*Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει προβολή ταινίας Bollywood! (17:30-20:00). Θα κεράσουμε Ινδικό τσάι και ποπ κορν!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 50 ευρώ (20 ευρώ για τα μέλη της ακαδημίας)

  • Το υλικό του training και κυρίως οι χορογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία της 1st Bollywood Dance Academy Greece και δεν επιτρέπεται να διδαχθεί από τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Δικαίωμα να διδάσκουν τις χορογραφίες έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δάσκαλοι της 1st BDAG

Δείτε το βιογραφικό της Άννας εδώ.
Δείτε το βιογραφικό του Sumon εδώ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.