Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντατικό Training Νοέμβριος 2015

  • από

Εντατικό Bollywood Dance Training στο Artistic Studio Oriental Expression
LET’S BOLLYWOOD GREECE!!!

Bolly_Intens_November-2015_web
Ένα μοναδικό σεμινάριο με αποκλειστικές χορογραφίες
Με την Άννα Δημητράτου, Ιδρύτρια και Διευθύντρια της 1ης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα.

Το πρώτο διμηνιαίο εντατικό training της 1st BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE για τη νέα χορευτική σεζόν, θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 (12 μ.μ. – 5 μ.μ.)
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθούν θεωρία, βηματολόγιο και χορογραφίες της Ακαδημίας.

Συγκεκριμένα:
– Ζέσταμα
– Τεχνικές πάνω σε βασικές κινήσεις Bollywood που θα χρησιμοποιήσουμε στη χορογραφία μας
– Θεωρία κινήσεων και ενδυματολογίας
– Χορογραφία Bollywood

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φίλους μας που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας – αλλά και σε όσους μένουν στην Αθήνα αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα – να μπορέσουν να διδαχθούν τις χορογραφίες της 1st Bollywood Dance Academy Greece

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Bollywood. 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ απευθύνεται σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα BE A BOLLYWOOD DANCE PROFESSOR και δεν μπορούν να παρακολουθούν τα εβδομαδιαία μαθήματα της Ακαδημίας.

• Το υλικό του training και κυρίως οι χορογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία της 1st Bollywood Dance Academy Greece και δεν επιτρέπεται να διδαχθεί από τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Δικαίωμα να διδάσκουν τις χορογραφίες έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δάσκαλοι της 1st BDAG

Κόστος training 50 ευρώ (20 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας που παρότι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα της Ακαδημίας θέλουν να το παρακολουθήσουν)

Δείτε το βιογραφικό της Άννας εδώ.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ.