Εντατικό Training Μάρτιος 2020

  • από

Εντατικό Bollywood Dance Training
στο
Artistic Studio Oriental Expression

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

LET’S BOLLYWOOD GREECE!!!

Ένα μοναδικό σεμινάριο με αποκλειστικές χορογραφίες
με την Άννα Δημητράτου και τον
Sumon Rudra

Το διμηνιαίο εντατικό training της 1st BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE της σεζόν, θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (12 μμ – 5 μμ) στο χώρο του Artistic Studio Oriental Expression (Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης).
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθούν θεωρία, βηματολόγιο και χορογραφίες της Ακαδημίας.

Συγκεκριμένα:
- Ζέσταμα
- Τεχνικές πάνω σε βασικές κινήσεις Bollywood που θα χρησιμοποιήσουμε στις χορογραφίες μας

- Θεωρία κινήσεων και ενδυματολογίας
- Χορογραφίες Bollywood

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φίλους μας που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας - αλλά και σε όσους μένουν στην Αθήνα - να μπορέσουν να διδαχθούν το βηματολόγιο και τις χορογραφίες της 1st Bollywood Dance Academy Greece.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Bollywood.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ απευθύνεται σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα BE A BOLLYWOOD DANCE PROFESSOR και δεν μπορούν να παρακολουθούν τα εβδομαδιαία μαθήματα της Ακαδημίας.

Κόστος σεμιναρίου 50 ευρώ (25 ευρώ για τα μέλη της Aκαδημίας)

• Το υλικό του training και κυρίως οι χορογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία της 1st Bollywood Dance Academy Greece και δεν επιτρέπεται να διδαχθεί από τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Δικαίωμα να διδάσκουν τις χορογραφίες έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δάσκαλοι της 1st BDAG.