Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017 – 2η Οντισιόν

  • από

Το Bollywood κατακτά και το ελληνικό κοινό!

Τα μέλη της Ακαδημίας Bollywood ανέβηκαν για 2η φορά στην σκηνή του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και συνέχισαν να εκπλήσσουν κοινό και κριτές.
Με “επικές” και διαχρονικές ατάκες από τη χρυσή δεκαετία του ελληνικού κινηματογράφου – των μελοδραματικών αλλά και κωμικών ταινιών των 50’s – 60’s – συνδυασμένες αρμονικά με το χορό Bollywood, η ομάδα της Άννας Δημητράτου προσέφερε ένα φρέσκο φαντασμαγορικό θέαμα εμπνευσμένο από την ινδική χορευτική κουλτούρα.
Δείτε το Video: Ακαδημία Bollywood | Ελλάδα Έχεις Ταλέντο | 10/12/2017
Η συντονισμένη κίνηση, η καλοδουλεμένη χορογραφία, αλλά και οι επευφημίες και ο ενθουσιασμός του κοινού, δεν άφησαν άλλη επιλογή στους κριτές από το να προκρίνουν την Ακαδημία ΟΜΟΦΩΝΑ στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.
Τα χορευτικά ήταν μία σύνθεση από μοντέρνα στοιχεία χορού όπως τζαζ και hip-hop αλλά και παραδοσιακών ινδικών χορών όπως bhangra (από τη Βόρεια Ινδία) και Tapanguchi (από τη Νότια Ινδία).
Η Άννα Δημητράτου, ιδρύτρια της 1ης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα, μετά το πέρας της εμφάνισης, εξέφρασε την βαθιά της ικανοποίηση, τόσο για την απόδοση των χορευτών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, όσο και για την πρόκριση στα ημιτελικά του διαγωνισμού. Σκοπός της Ακαδημίας είναι η διάδοση του αυθεντικού Bollywood στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με κορυφαίους και καταξιωμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.