Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπερθέαμα Bollywood Dance με black out!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το γενικό black out στην περιοχή του Θεάτρου ανέβαλε το 2ο μέρος του Show

Σε ένα μοναδικό υπερθέαμα του Χορού Bollywood εξελίχθηκε το Μega Bollywood Dance Show “A Journey to Bollywood Dance”, που διοργάνωσε η 1st Bollywood Dance Academy Greece την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στο Θέατρο Άννα – Μαρία Καλουτά.

Το ενθουσιώδες κοινό απόλαυσε επί σκηνής τους διεθνούς φήμης χορογράφους της Ακαδημίας Άννα Δημητράτου και Sumon Rudra πλαισιωμένους από τα μέλη της, το μουσικό συγκρότημα “Virsa Punjab da Greece” με τους Mentu Rattu & Jitti και εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Μεταξύ αυτών οι δάσκαλοι, χορευτές και χορογράφοι, Nomi Sarmah, Αναστασία Δεληγιάννη, Ελένη Κουβακά, Βαλεντίνη Μόσχου και τα χορευτικά γκρουπ Naagin Crew, Reina Dance Crew, Kaly Stasinou Team, Shri Guru Ravidas Darbar, Fireflies Dance Crew, Bonfire Dance crew

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος, έγινε γενική διακοπή ρεύματος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών  που κράτησε πάνω από 1 ώρα και διέκοψε την ροή του Show.  Το κοινό και οι συντελεστές περίμεναν υπομονετικά για πάνω από μια ώρα και – πολύ λογικά – μετέτρεψαν την παράσταση σε Πάρτυ!!

Κρασάκι, αναψυκτικά, μικρά σνακ αλλά κυρίως η ζωντανή μουσική των DOL τους κράτησαν συντροφιά στο ΣΚΟΤΑΔΙ!!

Το απρόοπτο αυτό εμπόδισε το κοινό να απολαύσει κάποια από τα ονομαστά group που ήταν προσκεκλημένα.

Η διοργάνωση ευχαριστεί  θερμά όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους Χορηγούς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τα υπέροχα χορευτικά γκρουπ, μα πάνω από όλα τους συνεργάτες και τα μέλη της που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς και το μεγάλο, υπέροχο ΚΟΙΝΟ που έδωσε χρώμα, πνοή και θετική ενέργεια στο υπέροχο αυτό «Ταξίδι στο Bollywood Dance”! – όσο μπορέσαμε να απολαύσουμε.

Η διοργάνωση ΚΑΛΕΙ τους συντελεστές – χορευτές των ομάδων που χόρευαν στο 2ο μέρος, (αλλά και όλους ΕΣΑΣ) στη μεγάλη εκδήλωση Pita – Dance Show του Φεβρουαρίου (όπου θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας) να παρουσιάσουν το δεύτερο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού στο Bollywood Dance.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο 1st cecretary της Ινδικής Πρεσβείας κ. Gopal Ram, o Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας-Ινδίας, κος Maghar Gandhi, η διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Αθηνών κυρία Lucie Kuligova, ο Harmesh Singh από το Indian Group Team, ο κύριος Avtar Chand Sodhi και πολλοί άλλοι.

Να είστε πάντα γεροί και χαρούμενοι !!!

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!!!