Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου – Υπερθέαμα Bollywood Dance στην Αρχιτεκτονική!!

  • από

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Σε ένα μοναδικό υπερθέαμα του Χορού Bollywood εξελίχθηκε το Μega Show “A Journey to Bollywood Dance”, που διοργάνωσε η 1st Bollywood Dance Academy Greece την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στην Αρχιτεκτονική Live Stage στο Γκάζι.

Το ενθουσιώδες κοινό απόλαυσε επί σκηνής τους διεθνούς φήμης χορογράφους της Ακαδημίας Άννα Δημητράτου και Sumon Rudra, τα μέλη της και εκλεκτούς προσκεκλημένους χορευτές και χορογράφους.

Μεταξύ αυτών οι χορογράφοι και πιστοποιημένες δασκάλες της Ακαδημίας Bollywood, Αναστασία Δεληγιάννη, Ελένη Κουβακά, Ειρήνη Γεωργίου και Βαλεντίνη Μόσχου, ο καλεσμένος της Ακαδημίας από τη Γαλλία, δάσκαλος και χορογράφος της ομάδας Bolly Deewani, Amine Amourah, και τα χορευτικά γκρουπ Bonfire Bollywood dance crew, REINA Bollywood Dance Crew, Fireflies Dance Crew του Γ.Α.Σ “ειρήνη” Περιστερίου, και οι Bollymix.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπο Καρίμαλη. Από τον ΕΟΤ παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης και η κυρία Μελίνα Κυριακοπούλου. Ιδιαίτερη παρουσία, ο Πρόεδρος του Ομίλου της Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης – παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα και Έπαινο στην Ακαδημία – αντιπροσωπεία της Ινδικής Πρεσβείας και ο κ. Naveen Monga με τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας-Ινδίας, κος Maghar Gandhi, οι κύριοι Ap Singh και Harmesh Singh από την Οργάνωση Indian Group Team και πολλοί άλλοι.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους Χορηγούς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τα υπέροχα χορευτικά γκρουπ, μα πάνω από όλα τους συνεργάτες και τα μέλη της που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς και το μεγάλο, υπέροχο ΚΟΙΝΟ που έδωσε χρώμα, πνοή και θετική ενέργεια στο υπέροχο αυτό «Ταξίδι στο Bollywood Dance”!