Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ P.M.T.P.

  • από

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Bollywood Dance στο P.M.T.P. by  Sia Koskina
Με την Άννα Δημητράτου

ΕΝΑΡΞΗ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

H 1st Bollywood Dance Academy Greece ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τη συνεργασία της με την P.M.T.P., την 1η Σχολή Μιούζικαλ στην Ελλάδα, by Sia Koskina

Φέρνει έτσι κοντά το Ινδικό Μιούζικαλ – Bollywood με τα άλλα είδη Μιούζικαλ και δημιουργεί νέα στυλ και πρωτοποριακές κινησιολογικές εκφράσεις.

Τo Βollywood Dance είναι ο άλλοτε κεφάτος και ρυθμικός, άλλοτε ερωτικός και νοσταλγικός χορός που βλέπουμε στις ινδικές ταινίες. Συνδυάζει στάσεις κλασσικών ινδικών χορών με  κινήσεις παραδοσιακών ανατολίτικων χορών,  καθώς και στοιχεία από jazz, hip hop και musical dance. H μοναδική feel-good ατμόσφαιρα που δημιουργεί τον έκανε τόσο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο

Ο χορός Bollywood  ξέφυγε από τις παραδοσιακές μορφές του ινδικού χορού – διατηρώντας όμως πολλά στοιχεία του – και διαμόρφωσε το δικό του στυλ.

Είναι δηλαδή ένα Ινδικό Μιούζικαλ, αφού δανείζεται από τη Δύση ελεύθερες κινήσεις και από την Ινδία πιο παραδοσιακές και μας αφηγείται ιστορίες με έντονα χορευτικό τρόπο.

Παράλληλα είναι ένας απίστευτα θεατρικός χορός, ενώ παράλληλα είναι δυναμικός, χαρούμενος και με τεράστια θετική ενέργεια. Και φυσικά, για να μην παραβλέπουμε και τη φυσική μας κατάσταση, ο χορός αυτός γυμνάζει σχεδόν όλες τις ομάδες μυών: από τους μυς του προσώπου μέχρι και τα ακροδάχτυλα των χεριών και τα μάτια.

Ελάτε να ζήσετε μια ώρα χορού Bollywood υψηλής ενέργειας με την Άννα Δημητράτου. Αυτή η τάξη έχει κάτι για όλους: άσκηση, τεχνική χορού, εκφράσεις προσώπου, τη γλώσσα των χεριών αλλά και μελωδίες Bollywood.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα (Bollywood Kids 6 – 7 μμ, Bollywood Teens + Adults 7 – 8.30 μμ) στο χώρο του P.M.T.P.

Επικοινωνία:

School of P.M.T.P. method by Sia Koskina
Kηφισίας 28 Ν. Ηράκλειο (σταθμός ΗΣΑΠ)
Τηλ. 210-2712718, Κιν. 6906062038
e-mails:p.m.t.p.method@gmail.com
musicalperformer@gmail.com
www.pmtpmethod.gr
www.bollywoodacademy.gr