Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ AUDITION 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

  • από

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η Audition της 30ής Σεπτεμβρίου 2018 για μελλοντικούς επαγγελματίες χορευτές του Bollywood Dance.

Η επιλογή των συμμετεχόντων που κέρδισαν την υποτροφία ήταν πραγματικά δύσκολη, αφού το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν πολύ υψηλό.

Eκ μέρους της 1st Bollywood Dance Academy Greece, η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Άννα Δημητράτου, ευχαριστεί θερμά:

  • Tους συνεργάτες – δασκάλους Bollywood Dance που αποτέλεσαν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής για την επιλογή των υποτρόφων. Μεταξύ αυτών, τον συνεργάτη – χορογράφο της Ακαδημίας Sumon Rudra και τους εξαίρετους δασκάλους – κριτές Ειρήνη Γεωργίου, Δήμητρα Δούκα, Σοφία Θεοδωροπούλου, Ελένη Κουβακά, Βαλεντίνη Μόσχου, Σύλβια Σοφιανού, και Ισμήνη Σταματογιάννη.
  • Όλους τους συμμετέχοντες στην οντισιόν, για το πάθος τους και την άψογη εμφάνισή τους.

Κατά τη διάρκεια της Audition (11.00 – 14.00), οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν χορογραφία Bollywood Dance  από τους Χορογράφους μας Άννα Δημητράτου και Sumon Rudra.

Η βαθμολόγηση έγινε για τη Σκηνική Παρουσία, τη Μουσικότητα, την 1η και 2η χορογραφία, την έκφραση και την κίνηση.

Η βαθμολογίες είναι στη διάθεση όλων των συμμετεχόντων

Νικήτριες – υπότροφοι

Νικήτριες που κερδίζουν την υποτροφία είναι:

  • ΕΛΕΝΑ ΡΕΜΠΑΚΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ

H κάθε υποτροφία συνίσταται σε 1 χρόνο Δωρεάν Σπουδών στην Ακαδημία και περιλαμβάνει απεριόριστα μαθήματα Bollywood Dance και κλασικού Ινδικού Χορού, σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Ακαδημίας.

1η επιλαχούσα είναι η ΕΛΕΝΑ ΚΥΠΑΡΙΔΗ που ύστερα από  απόφαση της Επιτροπής, κερδίζει έκπτωση 40% στο ετήσιο Πρόγραμμα σπουδών που θα επιλέξει

Σημ.: Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος για τα Master Trainings, καθώς και για την ενοικίαση η αγορά κοστουμιών.

Πρόγραμμα σπουδών χορού: 2 έτη σε «Bollywood Dance και Κλασικό Ινδικό Χορό» και 1 έτος εξειδίκευσης. Με την αναγνώριση και πιστοποίηση της 1st Bolllywood Dance Academy Greece.

Για μελλοντικούς επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους.

Αυτοί που θα ακολουθήσουν το Πρόγραμμα Σπουδών, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορα Show, Video Clip και κινηματογραφικές παραγωγές.