Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Bollywood Master Training – Δεκέμβριος 2016

  • από

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ SHOW
ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ BOLLYWOOD DANCE
NAZ
CHOUDHURY

Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

nazposter_web

Ο Bollywood Dance SuperstarNAZ CHOUDHURY έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα προσκεκλημένος της Άννας Δημητράτου και της 1st Bollywood Dance Academy Greece.

Ο μοναδικός αυτός δάσκαλος και χορευτής, θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 10 – 11 Δεκεμβρίου 2016 και θα διδάξει 3 σεμινάρια.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται όχι μόνο σε όσους αγαπούν και διδάσκονται το χορό Bollywood, αλλά και σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές διαφόρων ειδών χορού, όπως Κλασσικό Ινδικό Χορό, Μοντέρνο, Hip Hop, Jazz, Latin και πολλούς άλλους!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Artistic Studio Oriental Expression (Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης)

1η ΜΕΡΑ (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου)

17:00 – 19:00 Σεμινάριο Bollywood (αρχάριο – ανοιχτό επίπεδο)

19:00 – 21:00 Σεμινάριο Bollywood (μεσαίο – προχωρημένο επίπεδο)   

*Όσοι επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι και συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Be a Bollywood Dance Professor” θα πρέπει να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και των δύο ημερών ή κατ’ ελάχιστο το 2ωρο Bollywood προχωρημένου επιπέδου του Σαββάτου και το 4ωρο της Κυριακής.

2η ΜΕΡΑ (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου)

11:00 – 15:00 Bollywood Masterclass Training
Πρόκειται για ένα ειδικό επαγγελματικό πρόγραμμα για όσους αγαπούν να χορεύουν και θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το είδος χορού σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Be a Bollywood Dance Professor”

Τιμές Σεμιναρίων

Όλα τα σεμινάρια & είσοδος στο Show         140 ευρώ  (120 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)

Μεμονωμένα σεμινάρια

Αρχάριο 2ωρο σεμινάριο                                   35 ευρώ  (30 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)

Προχωρημένου επιπέδου 2ωρο σεμινάριο    50 ευρώ  (40 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)

Σεμινάρια Σαββάτου                                           70 ευρώ  (60 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)

Θέσεις περιορισμένες!!!

Το βιογραφικό του Naz

Ο Naz Choudhury είναι ο πιο διάσημος Performer, χορογράφος και παραγωγός Bollywood Dance στην Ευρώπη. Το έργο του εμπνέει καθώς ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης Bollywood που οι παραγωγές του παρουσιάστηκαν για συνεχόμενα 4 χρόνια στην «O2 Arena» στο Λονδίνο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για τη δημιουργία και την εκτέλεση φαντασμαγορικών σόου και ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά και βασιλείς.

Έχει χορογραφήσει αμέτρητες διασημότητες, όπως ο Shahid Kapoor και ο Will.I.Am. Η δουλειά του έχει αγγίξει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη γη με αρχή το σόου του στη τελετή απονομής του Βραβείου Nobel Ειρήνης και έχει ιδρύσει τη νούμερο 1 Ομάδα Bollywood Dance στην Ευρώπη, τους «Bolly Flex». Οι «Bolly Flex» είναι αναγνωρίσιμοι σε όλη την υφήλιο και τα χορευτικά τους  κόβουν την ανάσα. Έχει δημιουργήσει Μοναδικές ομάδες όπως οι Bollywood Showstoppers και οι Dhamaka που συμμετέχουν σε παραστάσεις σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Naz κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα θα διδάξει ανοιχτού επιπέδου σεμινάρια Bollywood καθώς και Master class και θα εμφανιστεί στη φαντασμαγορική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Κλείστε έγκαιρα θέση στα σεμινάρια και μη χάσετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε στο μοναδικό Mega Bollywood Dance Show!!!

 

MEGA BOLLYWOOD DANCE SHOW

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο PassPort Κεραμεικός θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό Bollywood Dance Show, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά για 1η φορά στην Ελλάδα τον Naz Choudhury. Θα χορέψει παρέα με την Άννα Δημητράτου και μέλη της 1st Bollywood Dance Academy Greece, καθώς και με τους συνεργάτες του από την Αγγλία αλλά και χορευτές από όλη την Ελλάδα!!!

Είσοδος στο show: 10 Ευρώ

«Είμαι ευτυχής που θα έρθω για πρώτη φορά στην Αθήνα και θα συνεργαστώ με την 1st Bollywood Dance Academy Greece και με το σύμβολο του Bollywood Dance στην Ελλάδα, την Άννα Δημητράτου, στις 10 και 11 Δεκέμβρη 2016» Naz Choudhury

Πληροφορίες – Κρατήσεις εδώ.