Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Audition και υποτροφίες για αγόρια και κορίτσια Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (11.00 –14.00)

  • από

AUDITION PHOTO1

Audition και υποτροφίες για αγόρια και κορίτσια

Κυριακή  30 Σεπτεμβρίου (11.00 –14.00)

H 1st Bollywood Dance Academy Greece, ANAZHTA νέους και νέες που επιθυμούν να γίνουν  επαγγελματίες χορευτές του Βollywood Dance.

Πρόγραμμα σπουδών χορού: 2 έτη σε «Bollywood Dance και Κλασικό Ινδικό Χορό» και 1 έτος εξειδίκευσης. Με την αναγνώριση και πιστοποίηση της 1st Bolllywood Dance Academy Greece.

Για μελλοντικούς επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους.

Κατά τη διάρκεια της Audition (11.00 – 14.00), θα διδαχθεί χορογραφία Bollywood Dance  από τους Χορογράφους μας Άννα Δημητράτου και Sumon Rudra. Οι επιλεγέντες θα εξεταστούν και σε δικό τους χορευτικό κομμάτι που θα έχουν ετοιμάσει.

Αυτοί που θα ακολουθήσουν το Πρόγραμμα Σπουδών, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορα Show, Video Clip και κινηματογραφικές παραγωγές.

Κόστος ετήσιου Προγράμματος 525 ευρώ. Περιλαμβάνει απεριόριστα μαθήματα Bollywood Dance και κλασικού Ινδικού Χορού, σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Ακαδημίας.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Θα δοθούν 2 υποτροφίες. H κάθε υποτροφία είναι αξίας 525 ευρώ και οι νικητές θα κερδίσουν 1 χρόνο δωρεάν σπουδών στην Ακαδημία. Η επιλογή θα γίνει μετά το πέρας της audition.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1st Bollywood Dance Academy Greece

Aντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος (μετρό Δάφνης)

info@bollywoodacademy.gr, Τηλ. 210-9735888