Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ

ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ

Anna Dimitratou

Η Άννα Δημητράτου είναι Ηθοποιός, Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Bollywood και Ανατολίτικων χορών, Ιδρύτρια της 1ης Ακαδημίας Bollywood Dance στην Ελλάδα, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Artistic Studio Oriental Expression και Διοργανώτρια του μοναδικού Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα. Είναι επίσης, Πρόεδρος του “Oriental Expression Awards” που διοργανώνει κάθε χρόνο Διεθνείς Διαγωνισμούς Χορού.

Η Άννα διδάσκει σεμινάρια Bollywood σε όλο τον κόσμο, και υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα Δασκάλα που προσκλήθηκε στην Ινδία για να διδάξει σε Πανεπιστήμια, Κολλέγια και Σχολές Χορού, καθώς και να χορέψει σε διάφορα σώου.

Είναι, επίσης, η ιδρύτρια της μεγαλύτερης επαγγελματικής χορευτικής ομάδας Bollywood στην Ελλάδα. Με την ομάδα της έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελληνική τηλεόραση και έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς της εκπομπής «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017».

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα “Be a Bollywood Dance Professor” μέσω του οποίου προσφέρει επαγγελματικά διπλώματα, σε συνεργασία με ξακουστούς Ινδούς Master Teachers.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από μία από τις πιο καταξιωμένες δασκάλες χορού στην Ελλάδα!