Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΝΤΑΤΙΚΟ BOLLYWOOD DANCE TRAINING στο Artistic Studio Oriental Expression

  • από

LET’S BOLLYWOOD GREECE!!!

Ένα μοναδικό σεμινάριο με αποκλειστικές χορογραφίες

Με την Άννα Δημητράτου

Το διμηνιαίο εντατικό training της 1st BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE θα γίνει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014  (12 μ.μ. – 5 μ.μ.)

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθούν θεωρία, βηματολόγιο και χορογραφίες της Ακαδημίας.
Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φίλους μας που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας – αλλά και σε όσους μένουν στην Αθήνα αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα – να μυηθούν στον υπέροχο αυτό χορό.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Bollywood.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 50 ευρώ.

  • Το κόστος για τα μέλη της Ακαδημίας που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν είναι 20 ευρώ (εξυπακούεται ότι έχουν πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή τους)
  • Μέλη που για οποιονδήποτε λόγο δεν παρακολούθησαν το προηγούμενο δίμηνο τα μαθήματα της BDAG – αλλά πληρώνουνν κανονικά τη μηνιαία συνδρομή τους – μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν

 

  • Το υλικό του training και κυρίως οι χορογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία της 1st Bollywood Dance Academy Greece και δεν επιτρέπεται να διδαχθεί από τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Δικαίωμα να διδάσκουν τις χορογραφίες έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δάσκαλοι – συνεργάτες της BDAG.

 trainingbollywood